Otto Duborg tilbudsavis

Otto Duborg tilbudsavis

Velkommen til grænsehandel hos Otto Duborg – Besøg din grænsebutik lige syd for grænsen ved Padborg!

Hos Otto Duborg i Tyskland kan du altid gøre en god handel. Vi har altid masser af lækre varer på hylderne, og du finder massevis af gode tilbud på grænsehandel her hos os. I vores grænsebutik finder du ikke kun øl, sodavand, vin og slik, men også et stort udvalg af kosmetik og produkter til personlig pleje. Vi har også de billige mærker ja! og Today, som begge har et stort udvalg ved både fødevarer, slik, dyrefoder og kosmetik. Kom ind i butikken, se meget mere og spar penge på din grænsehandel!

Otto Duborg – meget mere end en grænsebutik

Vi gør din grænsehandel til en oplevelse – for hos os får du meget mere end bare en grænsebutik. Her finder du nemlig også den flotte og store legetøjsbutik Duborg Toys, som er en legetøjsbutik fyldt med alle de kendte mærker og til gode tyske priser. Vi har også den flotte Beauty Shop, hvor du altid kan finde gode tilbud på shampoo, kosmetik og parfume, og ellers kan du også gå på opdagelse i den skønne Die Blaue Elise, som altid har sjove gaveartikler og alt muligt andet på tilbud.

Vidste du, at Otto Duborg har eksisteret i mere end 140 år?

D. 1. maj 1880 åbnede Eduard Duborg en købmandsforretning i Große Straße, Flensborg. Senere blev forretningen omorganiseret til en engroshandel med speciale indenfor gastronomien.

1940’ernes knaphed på penge og varer var en vanskelig tid. Sønnen Otto Duborg havde på det tidspunkt overtaget forretningen og måtte udvide sortimentet, så han begyndte at levere varer til bagerforretninger og på den måde, kunne han føre forretningen videre.

I 1958 overtog Otto Duborg senior forretningen, hvor han i 10 år leverede varer til restauranter og bagerier. Han havde dog et stærkt ønske om igen at åbne en detailvirksomhed, som i sin bedstefars tid – og dette blev i 1968 til virkelighed, da Flensborgs første supermarked med selvbetjening åbnede på Husumer Straße 6.

Pladsen i forretningen og p-pladsen blev hurtigt for lille og i 1973 flyttede forretningen i større lokaler længere nede af gaden i nr. 27 - 29. Der kom flere danske kunder, fortrinsvis med danske busselskaber, og derfor blev sortimentet specialiseret til danske kunder. Det gik stærkt, så butiksarealet blev endnu engang udvidet, så der blev plads til en kiosk samt radio- og elektronikafdeling. Endeligt blev der i 1976 købt en nabogrund, hvor der blev bygget et stort lager og et flot cafeteria.

D. 1. januar 1983 flyttede forretningen til de nuværende lokaler på Industrieweg 49 i Harrislee. Firmaet Otto Duborg GmbH & Co.KG blev dannet og Otto Duborg junior blev også en del af firmaet. Forretningen voksede sig stor og blev udvidet med flere små butikker, cafeteria, større butiksareal, lager og p-plads.

I 2007 overtog Helge Hoffmann og Gerd Wiltschek forretningen. De har gjort Otto Duborg til det, den er i dag, nemlig en stor traditionsrig grænsebutik med de traditionelle grænsevarer som øl, sodavand, vin og slik til de mange danske, norske og svenske kunder.